Over - Travel lifestyle.nl
2250
page-template-default,page,page-id-2250,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Live now. Travel always. Love this world forever.

 


 

In 2004 vertrok ik als 17-jarig meisje met twee blauwe koffers naar de andere kant van de oceaan. Philly, USA, was mijn bestemming voor een high school year. Een jaar later kwam ik terug, met meer ervaringen, verhalen en belevenissen dan ik in die koffers kon stoppen. Andere culturen ontdekken. Ervaren hoe mensen leven. En landen beleven. Mindful. Met aandacht. En liefde voor de wereld. Want ‘take only photographs and leave nothing but footprints.’

 

Ik ben dan ook geen ‘tick the box’ reiziger. De mensen, de ervaringen en de momenten maken je reis, maken je leven. Niet die stempel in je paspoort. Al blijven die gekleurde pagina’s ook leuk natuurlijk.

 

Een high school jaar in Amerika, studeren in Zweden, een stage en een traineeship in Brussel en een working holiday in Nieuw-Zeeland en de Cookeilanden. Langer verblijven in een land; op dezelfde plaats, om je echt onder te dompelen. Dat is hoe ik het liefste reis. Langzaam. Diep. Al kan dat natuurlijk niet altijd. Daarom geniet ik net zo veel van een bliksembezoek aan een Europese stad of een kortere rondreis.

 

Mindful reizen. En leven. Rondreizen. Met de camper, trein, of auto. Een stedentrip voor de afwisseling. Veel liefde voor de natuur. En de wereld. Dat is waar Travel lifestyle.nl voor staat en waar ik over schrijf.

 

Je ervaringen neem je mee, waar je ook gaat. En dat doe ik hier op mijn blog. Ik deel hier mijn Travel lifestyle. Wat is die van jou?

 

♥ Michelle