US Election Day 2012 - Travel lifestyle.nl
1524
post-template-default,single,single-post,postid-1524,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

US Election Day 2012

Wow, het is alweer ruim acht jaar geleden dat ik met een Amerikaanse vlag in mijn ene hand en een bordje met de tekst “W stands for Wrong” in de andere hand mezelf bij een gigantische mensenmassa in downtown Philly voegde. De reden? John Kerry en Bill Clinton kwamen een bezoekje brengen aan de stad als onderdeel van de Presidential Campaign in 2004. Het moge duidelijk zijn dat ons gejuich niet heeft mogen baten en dat Bush dat jaar werd herkozen als president van Amerika. Maar wat was het spannend en wat was het gaaf om het hele circus (want een circus is het, oh yeah) van dichtbij mee te maken.

Vier jaar geleden schreef Obama geschiedenis door de verkiezingen te winnen en oh my, heel wat speeches (waarvan een live in Dublin) en debatten verder ben ik nog steeds fan. Als we de peilingen mogen geloven wordt het weer spannend dit jaar. Vanavond, vannacht en morgenochtend zullen we weten waar Amerika en waar de rest van de wereld aan toe is de komende vier jaar. Wordt het weer Obama of toch Romney? Ik ben heel benieuwd! Laten we hopen dat de geschiedenis van vier jaar geleden zich herhaalt: Go Obama!

5 Comments

 • anoukliebers

  06.11.2012 at 11:16 Reply

  Wat een leuke avond staat je te wachten zeg, gezellig! Mijn vote gaat ook naar Obama, al heeft hij daar weinig aan..haha.

 • Jesdiny

  06.11.2012 at 12:18 Reply

  Ik ben zoooo benieuwd. Heb het de afgelopen weken van dichtbij meegemaakt. Jammer dat ik vandaag niet in NY ben. Super leuk waar jij het gaat kijken. Beetje ver voor mij anders had ik mezelf even uitgenodigd haha

 • Evey | Style Spy (@eveystweetlife)

  06.11.2012 at 18:48 Reply

  Ik ben ook zoo benieuwd! Vote van mij gaat ook naar Obama!!

 • marlyssa

  07.11.2012 at 09:49 Reply

  Gelukkig is Obama weer de president!!!

 • Foodloveandhappiness

  11.11.2012 at 20:30 Reply

  Ja spannend was het toch he! Ik heb ook geduimd voor Obama (ben ook fan, de man heeft het goed gedaan vind ik) en yesss: gewonnen!

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.