10x magische kerst in Disneyland Parijs - Travel lifestyle.nl
5619
post-template-default,single,single-post,postid-5619,single-format-standard,hazel-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

10x magische kerst in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs. Ik knijp mezelf nog steeds. Was ik daar echt weer? Stapte ik echt ruim een maand geleden in de Thalys naar Parijs om daar 3,5 uur later aan te komen? Heb ik echt geknuffeld met Goofy? Dagdromend met Disney prinsessen terwijl een gouden regen van confetti naar beneden viel? Liepen we echt elke dag huppelend van het fijne New York hotel naar de twee parken? Zaten we echt in Big Thunder Mountain met vuurwerk op de achtergrond? Ja. Ja, we waren daar echt. Ja, dat hebben we echt allemaal mee mogen maken. Magisch. Zo blij als een ei. Dankbaar.

Minnie Mouse

Disneyxmas instagram collage

Hotel New York

Hotel New York

Christmas wishes

Ginger bread Minnie

Disneyxmas9

Disneyland Parijs staat altijd garant voor een hoge dosis magie. En kerst is voor mij het mooiste seizoen van het jaar. Tel die twee bij elkaar op en magisch, blij ei en dankbaar zijn woorden die blijven komen. Als een waterval stromen ze mijn mond uit wanneer ik het weer over dat fijne weekend heb. Tien dingen die onze kerst in Disneyland Parijs zo magisch maakten:

1. Christmas wishes “Sneeuwvlokken van schuim dwarrelen naar beneden in mijn haar en op mijn jas. Duizenden lampjes dansen op het ritme van mijn favoriete kerstliedjes op en neer een gigantische denneboom. Ik knijp lief in zijn hand en geniet. Overal om me heen lachende gezichten en de blauwe gloed van het verlichte kasteel in het donker op de achtergrond.” Dit is kerst in Disneyland Parijs, dit is Christmas wishes. Een mooie lichtshow op de grootste kerstboom van heel Disneyland Parijs. Magisch! Zeker als het begint te ‘sneeuwen’. When in Disney, ey ;-)

2. It’s a small world – Xmas style It’s a small world; het nummer krijg je de rest van de dag niet meer uit je hoofd, maar het blijft een fijne attractie. Tijdens het kerstseizoen verschijnen er overal cadeautjes en wordt het zoete, maar stiekem oh zo leuke, nummer vervangen door een kerstklassieker. Helaas is je fast pass (waarmee je niet hoeft te wachten in de rij) hier niet geldig. But it’s worth the wait, oh boy.

3. Disney kerstparade One of my favorites! Al je Disney helden voorbij zien komen in hun mooiste kerstoutfits. Enne, ook Santa is er bij! Ga er wel op tijd heen, anders zie je alleen maar achterhoofden (of de hele parade door het beeldschermpje van de camera van de meneer voor je).

Christmas cookie

Christmas disney parade ducks

Christmas Disney parade

Christmas in Disney parade

Christmas in Disney

Christmas magic

4. Mickey & Minnie – Xmas style Zo lief! Zeker de leukste outfits die ze in hun kast hebben hangen.

5. Disney dreams Kleine meisjes die vol overgave meezingen met het nummer “Let it go” van Frozen. Vuurwerk. Fonteinen. Lichtjes aan en uit. En weer al die Disney helden gereflecteerd op het kasteel van Doornroosje. Magieeeee! Echt een show die je niet wil missen.

Disneyxmas11

Disneyxmas6

Disneyxmas4

Disneyxmas3

6. Big Thunder Mountain in het donker En heb je die show dan al een keer gezien? Ga dan in het donker in Big Thunder Mountain. Wanneer je al krakend, scheurend en piepend in deze mijnachtbaan weer boven de grond komt en het vuurwerk van Disney dreams aan een heldere hemel losbarst, kan je niet anders dan heel gelukkig zijn. Did I say magic?

7. Dinner, glitter & princesses Een gigantische zaal met een duizelingwekkende hoeveelheid lampjes. Je favoriete Disney prinsessen die een dansje wagen met hun prins. Gehuld in gouden confetti loop ik terug naar mijn tafel. Terug naar lief. Blij ei.

Disneyxmas

Disneyxmas7

Christmas in Disney BTM

Christmas Disney teacups

Christmas Disney small world

Christmas Disney it's a small world

8. Cocktails Lief en ik houden ervan. In de bar van Hotel New York. Met die gekke ober. Die ons de beste keuzes liet maken. En zelfs onze cocktail magisch maakte. Met een ijsblokje vermomd als discolicht. Liefde!

9. Lichtjes  & laughter I’m a sucker voor lampjes (Harrods, hallelujah, maar daarover in een andere blog post meer!), oh boy. En lichtjes zijn er veel. De etalages liggen vol kerstdecoratie en overal hangen slingers, strikken en kerstballen. En lampjes. Hier gaat mijn Christmas fanatic hart sneller van kloppen.

Ola

10. Olaf Deze grote lieverd stond in onze hotelkamer toen we terugkwamen van het al even magische kerstdiner. Ik ben een watje. Veel te sentimenteel. En niet alleen een blij ei, maar ook een zachtgekookt ei. Dus tranen over mijn wangen. Wat een overweldigend mooi weekend. Dankjewel Disney! Dankjewel Olaf.

Vind je net als ik dat het kerstseizoen niet lang genoeg kan duren? Hurray! Disney’s betoverende kerst loopt nog tot en met 7 januari. Have a magical Christmas!

23 Comments

 • Sanne - loveisthenewblack

  24.12.2014 at 07:59 Reply

  Zó leuk! Je hebt me echt overgehaald: ik wil ook naar Disney!

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   11.01.2015 at 18:01 Reply

   Jaaa doen doen, het is er zo leuk. Altijd! ;-)

 • Shaz

  24.12.2014 at 08:13 Reply

  Dat ziet er echt superleuk uit! Ik ben en blijf altijd een Disney fan.

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   11.01.2015 at 18:01 Reply

   Jaa, Disney is zo fijn he?

 • Laura

  24.12.2014 at 09:44 Reply

  Olaf!!! En wat een prachtige woorden en foto’s weer jeetje! Ik moet ook maar eens rond kerst een keertje naar Disney. Maar dan wel pas als de baby der is anders mag ik niet in achtbanen enzo. And thats what i loveeee haha <3

  • Laura

   24.12.2014 at 09:44 Reply

   Ohh! En fijn kerst girl! <3

   • Michelle | Travel lifestyle.nl

    11.01.2015 at 18:02 Reply

    Thanks sweety! Jaa zeker doen. Even wachten nog; eerst deze spannende maanden! X

 • Sas

  24.12.2014 at 13:41 Reply

  Wat een heerlijke foto’s! Och en OLAF<3 Loveeeee him.
  Ik heb een aantal keren in Disney geweest, alleen nooit met kerst. Lijkt me prachtig!

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   11.01.2015 at 18:02 Reply

   Haha, echt he, Olaf is lief!!

 • Liliane

  24.12.2014 at 14:51 Reply

  Nu heb ik ‘It’s a small world’ in mijn hoofd, haha, ojee.
  En Olaf, wat een kjoetiepie ook echt.
  Enne, deze foto’s deden me even voelen alsof ik er zelf ook bij was ;) Thanks!

  Superfijne feestdagen sweety! En een knallend begin van 2015!

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   11.01.2015 at 18:03 Reply

   Haha, oops. Ik ook ;-) Alweer. Dankjewel voor je lieve reactive <3 Gauw daten?

 • Eva

  26.12.2014 at 13:56 Reply

  Oooh wat heerlijk ik wil nú! Jammer genoeg denkt Joppe daar anders over en vrees ik dat we pas gaan als we door Frankrijk ‘toevallig’ via – een door mij bedachte route – of praktisch dóór Disneyland rijden ;)

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   11.01.2015 at 18:04 Reply

   Hahaha, goeieee! Doe jij kaartlezen en mag hij rijden ;-) Of je rijdt er gewoon zelf naar toe: surprise! <3

 • Borka Gamero

  27.12.2014 at 04:57 Reply

  Love this… beautiful photos… I spent my christmas in Disneyland – Orlando; it was magical!
  Have a rocking Holiday season!
  Borka
  http://www.chicfashionworld.com

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   11.01.2015 at 18:04 Reply

   Thanks sweety!

 • Evelyn - Style Spy

  30.12.2014 at 21:38 Reply

  Aww ik moet nog steeds denken aan wat je vertelde toen je die cadeautjes in je kamer zag, zo lief! Ik vind je wel een disneymeisje haha. Ik ben er ook eentje hoor, lijkt me zooo gaaf om Belle te zien, mijn favorite Disney film denk ik… En wauwie die sneeuw en die attracties, wish I was there too!

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   11.01.2015 at 18:05 Reply

   Hahaha aaw lief! Ja is mooooi. En fijn <3 Volgend jaar? ;-)

 • Anouk

  02.01.2015 at 10:40 Reply

  haha, ik vind het ZO leuk dat ik iemand heb gevonden die net zo’n kerstmuts is als ik<3. Wat is het toch fijn Disneyland en dan MET KERST! LIEFDE! Knuffelen met prinsessen en goofy, de sneeuwvlokjes, die parade met kerst. Oh girl, what a bless :D! And you deserve it!

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   11.01.2015 at 18:05 Reply

   Hahaha jaaaa ik ben zo blij dat jij ook zo kerstgek bent! Thanks sweety!! <3

 • Laura

  06.01.2015 at 16:31 Reply

  Ik word zoooooo blij hiervan! Je wist al dat ik hier dus een half jaar gewerkt heb hè? #grijns

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   11.01.2015 at 18:07 Reply

   Haha, jaa zoo jaloers! Al was dit ook wel helemaal perfect <3

 • Marcella

  10.01.2015 at 22:34 Reply

  Lijkt me echt bijzonder, Disney. En vooral rond de feestdagen, wauwww!

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   11.01.2015 at 18:07 Reply

   Jaa, gotta love it! <3

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: