Blog update: van Travellifestyle.nl naar Travellifestyle.nl - Travel lifestyle.nl
9803
post-template-default,single,single-post,postid-9803,single-format-standard,hazel-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Blog update: van Travellifestyle.nl naar Travellifestyle.nl

Een jaar. Minimaal. Zo lang heeft het geduurd om de knoop door te hakken. Wel of niet blijven bloggen? Wel of niet mijn website verwijderen? Het is bijna zeven jaar geleden dat ik deze blog begon. Om mijn reizen te delen, te dromen, alles van me af te kunnen schrijven en jou te inspireren om ook te doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Jarenlang was dit mijn plek. Mijn happy place. Tussen die miljoenen andere websites, blogs, social media accounts en andere online creaties. Mijn plek waar offline en online samen kwamen. Waar ik thuis kwam. De afgelopen twee, drie jaar begon het echter te knagen. Er verschenen minder en minder blogsposts. Ik was minder online te vinden en zelfs Instagram liet ik maandenlang links liggen.


Achter de schermen was ik bezig met de lay-out. Maar een jasje veranderen helpt niet wanneer de waarden van mijn site niet meer overeenkwamen met die van mezelf. Het leek een beetje een rat race geworden: het aantal volgers, de hoeveelheid clicks, het aantal reizen dat je maakt. Ineens was dat waar het in dit wereldje om leek te gaan. En dat paste niet bij mij. Nog steeds niet.

“Life: the greatest journey you will ever be on.”


Toen ik begon met bloggen had ik net mijn Master gehaald en verhuisde ik met J. naar Brussel. Ontelbare avonturen, groot en klein, ver weg en dichtbij, volgden. En… life happened. Struggles, hoge bergen en diepe dalen, keuzes, groei en ontwikkeling. En juist dat wil ik hier ook een plekje kunnen geven. Het leven zelf is namelijk de allermooiste reis die je maakt. Daar ben ik inmiddels wel achter. En ook al begon deze levensreis van mij al 32 jaar geleden, voor mijn gevoel word ik pas sinds een paar jaar steeds bewuster van die reis. Van mijn waarden. Hoe ik de wereld zie. En hoe ik in het leven sta, en wil staan. 

En zo is travellifestyle.nl geboren. Opnieuw. Een soort wedergeboorte dus. Want de naam paste eigenlijk altijd al precies bij wat ik wil delen. En bij wie ik wil zijn. Een leven creëren waar je eigenlijk geen vakantie van nodig hebt, staat bij mij voorop. Een bewust, intentioneel en ‘langzaam’ leven met oneindig veel aandacht en liefde voor de planeet, de mensen om je heen en, zeker ook, jezelf.

Al deze onderwerpen krijgen dus een plekje op de site. Allemaal nog heel nieuw en volop in ontwikkeling, maar yoga, minimalisme, mindfulness en duurzaamheid zijn onderwerpen waar ik van nu af aan apart over ga bloggen. Omdat ze mijn travel lifestyle vormen en betekenis geven. En omdat ze me zoveel brengen. Thuis, waar dat ook is. En op reis. Betekent dit dat ik geen reisverhalen meer deel? Integendeel! Reizen zal altijd onderdeel zijn van mijn leven, dus verhalen over Maleisië, Schotland en vele andere wonderlijke plekken komen dan ook zeker weer terug.


Ik begrijp het helemaal als jij als lezer deze ingeslagen weg niet meer wilt of kunt volgen. In dat geval: heel erg dankjewel dat je al die tijd hebt meegereisd! Wil je juist wel meer lezen over deze travel lifestyle? Dan opnieuw welkom en super leuk dat je er bij bent!

Op dit moment zijn sommige pagina’s nog leeg of in ontwikkeling. Daar werk ik hard aan! Ook kan het zijn dat je sommige blogposts niet meer kunt terugvinden of dat de content veranderd is. Mocht je gekke dingen tegenkomen of andere vragen of opmerkingen hebben, neem dan vooral contact met me op.

Dankjewel dat je er bent!

Liefs, Michelle ♡

4 Comments

 • Ellen

  14.05.2019 at 12:54 Reply

  Wat leuk dat je terug bent! Ik kijk uit naar je vele nieuwe reis- en levensverhalen!
  Liefs, Ellen

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   15.05.2019 at 15:33 Reply

   Wat een ontzettend lief berichtje, dankjewel Ellen! De eerste over Maleisië staat inmiddels online. Veel plezier! ♡

 • Marcella Molenaar

  14.05.2019 at 20:01 Reply

  Ik blijf je volgen lady! Welkom terug!

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   15.05.2019 at 15:32 Reply

   Super lief, dankjewel Marcella!

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: