Cruising Scotland: Crail, St. Andrews & Stonehaven - Travel lifestyle.nl
5357
post-template-default,single,single-post,postid-5357,single-format-standard,hazel-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Cruising Scotland: Crail, St. Andrews & Stonehaven

Al scrollend door zo’n 50 concept blogposts kwam ik Schotland weer tegen. Tussen het kerstshoppen door, hele fijne tripjes, lekker eten, veel gezelligheid en lichtjes ga ik in december altijd een beetje mijmeren. Het afgelopen jaar speelt dan als een film door mijn hoofd. Ik kijk vooruit naar wat er allemaal nog komen gaat. En ik geniet intens van alle mooie mensen om me heen en alle mooie dingen die ik mag doen. Yup, ik ben een dankbaar mens.

Ik ga jullie (nog) niet lastig vallen met een jaaroverzicht (don’t worry, I’ll get there. Al staat die er in mijn blogtempo pas halverwege maart op ofzo ;-)), maar ik doe wel even een fijne stap terug in de tijd. Naar juni. Naar Schotland. Naar het eerste deel van onze roadtrip door dit prachtland. Want ook al ben en blijf ik een december fanatic, mijmeren mag best ;-) Dit keer over 3 fijne stops onderweg: Crail, St. Andrews en Stonehaven. Enjoy! Enne, happy December!

Schotland roadtrip

Schotland roadtrip

Schotland roadtrip

Schotland roadtrip

Schotland roadtrip

Schotland roadtrip

Schotland roadtrip

Schotland roadtrip

Schotland roadtrip

Schotland roadtrip

CRAIL

Een van de liefste visserdorpjes aan de East Neuk of Fife. Bootjes kijken, visje eten, genieten van het zonnetje. Geen dagtaak, maar wel een hele fijne stop onderweg. Aanrader! Sowieso is touren langs deze kustweg een must. Rust, fijne weggetjes, lieve dorpjes en vaak een heel mooi uitzicht.

Schotland roadtrip

Schotland roadtrip

Schotland roadtrip

ST. ANDREWS

Ja, ook naar toe als je niet van golf houdt! IJsjes eten bij Jannetta, struinen door de oude straatjes, je vergapen aan die prachtige universiteitsgebouwen en biertjes doen bij een van de leuke studentenpubs.

Schotland roadtrip

Schotland roadtrip

 

Schotland roadtrip

Schotland roadtrip

Schotland roadtrip

STONEHAVEN

Nog zo’n fijn Schots dorp. Al is het alleen maar voor het hoge yummie food gehalte. Krab risotto met mais vooraf en Schotse mosselen als hoofdgerecht bij Tolbooth. Oh boy, sweet memories!

Schotland roadtrip

Schotland roadtrip

En nu ga ik weer terug naar mijn gingerbread figuren, Christmas crackers en cadeautjes-inpak-fun. En komende weken alleen maar december posts, beloofd. Londen, Disneyland Parijs en andere fijne dingen. All coming up. Have a lovely evening!

8 Comments

 • Ester

  18.12.2014 at 12:35 Reply

  Zo’n beeld heb ik precies van Schotland. Zo mooi groen! Ik ben helaas nog niet veel verder gekomen dan Edinburgh, maar dat gaat nog wel gebeuren, hoop ik :-) Fijne december-dagen!

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   23.12.2014 at 22:39 Reply

   Dankjewel, jij ook hele fijne dagen gewenst! <3

 • Bianca

  18.12.2014 at 14:59 Reply

  Elke keer denk ik, ik hoef niet meer te reageren op je Schotland blogs. Ik reageer altijd al en dat wordt ik gezien als een aanstellerige over enthousiaste reageerder en ondertussen is het wel duidelijk dat we dezelfde liefde voor Schotland hebben, maar wederom. LOVE it! Die stranden, de dorpjes, blauwe lucht, dat groen, het water! Stonehaven klinkt echt als Stone heaven <3

  Enjoy christmas! <3

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   23.12.2014 at 22:40 Reply

   Hahaha! Nee joh gekkie, ik vind het zo leuk dat we deze liefde delen haha <3 Merry Xmas sweety!

 • Sas

  19.12.2014 at 10:29 Reply

  Och wauw, wat een prachtige foto’s zijn dit… Lijkt me echt heel tof daar eens geen te gaan

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   23.12.2014 at 22:41 Reply

   Aah lief, thanks! Als je een keer de kans krijgt, zeker doen. Het is er zo fijn!

 • Natasja

  20.12.2014 at 11:35 Reply

  Wat een heerlijke foto’s, ik ben er nog nooit geweest maar lijkt me heel gaaf om een keer te doen!

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   23.12.2014 at 22:41 Reply

   Lief, dankjewel! Zeker doen als je de kans krijgt. Alleen maar liefde voor Schotland!

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: