Michelle's Travel lifestyle #5: hoi 2018 - Travel lifestyle.nl
7885
post-template-default,single,single-post,postid-7885,single-format-standard,hazel-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Michelle’s Travel lifestyle #5: hoi 2018

Bam. En toen was het ineens 2018. Al 2 weken lang, by the way. Terugkijkend op mijn archief van 2017 is het een trieste boel: slechts 5 blogposts haalden de ‘publish’ knop afgelopen jaar. Even heb ik gedacht om de hele boel op te doeken, maar daarvoor vind ik het stiekem (nog steeds, na 5 jaar) veel te leuk. Dromen werken niet zolang je dat zelf niet doet. Maar daar heb je wel enigszins een plan voor nodig. Daarom zet ik voor het eerst in mijn blogleven een blogdoel voor 2018: 12 maanden, 12 thema’s, 8 blogposts per thema, 96 blogposts. Ok, 92 dan. Want januari telt inmiddels nog maar voor de helft en krijgt er maar 4. En dat is ook prima.

Het 2017 hoofdstuk is al lang en breed afgesloten, maar mooie herinneringen blijven. We verhuisden naar ons nieuwe huisje, lief haalde zijn Master en ik zegde eind vorig jaar mijn vaste baan op om binnenkort aan een nieuw studie/werk-avontuur te beginnen. We vlogen 2x naar Edinburgh, allebei de keren met familie zodat we onze lieverds onze grote liefde konden voorstellen. Daarnaast kwam een van onze grootste reisdromen uit: neusapen spotten op Borneo (en een giga toffe rondreis in Maleisië eromheen). Ook ontdekten we weer een nieuw pareltje in Nederland, Middelburg om precies te zijn, en organiseerde ik met een paar collega’s een studiereis naar Bratislava. Komende twee jaar zal, dankzij mijn Master naast mijn werk en mooie dromen voor 2020, het reizen op een iets lager pitje komen te staan. Hoewel, de travel bug geneest niet zo maar (ik zou niet eens willen!) en kortere reizen binnen Europa blijven dan ook zeker op de agenda staan. Ook heb ik nog genoeg onderbelichte bestemmingen bij mijn concepten staan om aan die 92 blogposts te komen de komende tijd, *wink wink.

Plannen voor 2018? Die moeten zich voor het grootste deel nog gaan vormgeven. Wel vieren we straks 10 jaar liefde in Boedapest, gaan we weer een oh zo leuk srprs.me roadtripje maken (inmiddels de vierde keer dat ik me laat verrassen) en vliegen we, hoe kan het ook anders, voor een (heel) lang weekend naar Edinburgh in het voorjaar.

Wat zijn jullie (reis)plannen voor 2018? Allemaal concrete doelen of een ‘go with the flow-kind-a-thing’? Ik wens jullie in ieder geval heel veel magie bij alles! En die thema’s voor Travel lifestyle? Februari heeft gewoon een heel land als thema: Maleisië. Want daar wil ik jullie zo veel over vertellen. En laten zien. Langer verblijven op een plek, lief zijn voor de wereld, campertrips in de natuur, fijne stedentrips binnen Europa, mijn favorieten en food & travel zijn zomaar wat onderwerpen die komend jaar aan bod gaan komen. Hebben jullie onderwerpen, landen, steden of soorten reizen waar jullie meer over willen lezen? Laat het me hieronder weten, dan neem ik dat zeker mee!

De tweede helft van januari staat hier in het teken van onze grote liefde: Schotland. En dan een prachtig deel: de Northcoast 500, die we in 2016 voor een groot deel aflegden. Heel fijn om de januari blues iets te verlichten. En mocht je daar nou helemaal geen last van hebben, biedt het wellicht wat inspiratie voor een volgende reis. Stay tuned! ♡
2 Comments

 • Eva

  22.01.2018 at 20:24 Reply

  Oeeeh wat tof de thema’s! Ben heel benieuwd wat er allemaal komt <3
  En Boedapest omg onze liefdesstad! Had ik je al de nodige tips gegeven? Mail me anders even en dan stuur ik een lijstje!

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   24.01.2018 at 17:42 Reply

   Lieef, thanks! Als je nog iets specifieks wil lezen, let me know :) Ik had stiekem al even op je blog gekeken, maar ik ga je nog mailen voor je beste tips haha. We gaan 7 februari voor een heel lang weekend, zin in!

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: