New Zealand: the Otago peninsula - Travel lifestyle.nl
2821
post-template-default,single,single-post,postid-2821,single-format-standard,hazel-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

New Zealand: the Otago peninsula

Oh my, ik zit al weken met mijn hoofd in de Lonely Planet van Schotland. De Michelin kaart is al talloze keren uit- en weer opgevouwen en ik ben helemaal in de wolken dat ik lief zomaar 2,5 week achter elkaar ga zien. Elke dag. Wat een luxe. En toch pak ik stiekem ook weer even ons reisdagboek van Nieuw-Zeeland erbij. En toen kwam ik de Otago Peninsula weer tegen. Zo mooi. Zo fijn. Als het niet zo ver was, hadden we er misschien wel gewoond. We pinkten een traantje weg toen we het achter ons lieten. Dit was ons stukje Nieuw-Zeeland.

Otago OtagoOtago Otago Otago Otago Otago Otago Otago Otago Otago Otago

Meer schapen dan mensen. Groene heuvels. Golven die bulderend het strand op komen rollen. Hier en daar een verstopte zeehond. Het uitzicht vanaf Highcliff Road (aanrader!). De wandeling naar Sandfly Beach. De zon op ons gezicht. En helemaal alleen op de wereld.

Sorry voor de overdosis aan Nieuw-Zeeland gerelateerd materiaal op mijn blog, maar elke keer kom ik nog een mooi plekje tegen dat ik wil delen. Een gevoel. Een herinnering. Een droom die uitkwam. Of gewoon een zeehond ;-) Enjoy!

8 Comments

 • Linda

  19.05.2014 at 20:10 Reply

  Wauw, wat een prachtige foto’s!

 • Natasja

  20.05.2014 at 07:30 Reply

  Een overdosis Nieuw-Zeeland? Nee hoor, keep ‘m coming! Ik wil zooooo graag nog eens die kant op <3 Prachtige foto's, gaan jullie ooit nog eens terug?

 • Borka Gamero

  22.05.2014 at 02:56 Reply

  This is beyond beautiful! amazing place!
  Kisses from Miami,
  Borka
  http://www.chicfashionworld.com

 • Marcella

  23.05.2014 at 20:05 Reply

  Jaaaaaa, echt zo mooi daar! Ik geniet ook elke keer als ik jouw foto’s zie, erg fijn! Ik ben met mijn verslagen nog steeds op het Noordereiland, dus ik zal ook es verder schrijven. Volgende verslagen gaan over Tongariro en Cape Kidnappers. Leuk om zo terug te denken aan die gave droomreis!

 • Anouk

  25.05.2014 at 13:44 Reply

  Girl, een overdosis NZ. Hoe dan? Neeee, dat kan niet. Ik wens alleen maar meer posts! Ooooh, wat een schitterend land. Zijn jullie van plan ooit nog terug te gaan? Of was dit eens en te mooi dat het alleen ‘verpest’ kan worden? Ben helemaal blij voor je dat je weer even meer dan 2 nachten bij je lover kunt zijn, fijn fijn fijn!!

 • Laura

  27.05.2014 at 14:56 Reply

  Helemaal niet erg die postst hoor! Want elke keer is het weer zo leuk om te lezen en de foto’s erbij zijn ook elke keer weer stuk voor stuk prachtig!

 • Laura - What about her

  30.05.2014 at 10:03 Reply

  Wat prachtig weer. Ik kan er geen genoeg van krijgen. En ZOOOOO fijn, je reisje!!!

 • Karbonkel

  03.06.2014 at 11:38 Reply

  Wauw, zo mooi! Ik droom echt over een reis naar dit prachtige land..

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: