Over - Travel lifestyle.nl
2250
page-template-default,page,page-id-2250,page-parent,hazel-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

“De KUNST van te LEVEN is thuis te zijn alsof men op REIS is.” 

– Godfried Bomans

 
Over Travellifestyle.nl 

Reizen is voor mij een gevoel. Van vrijheid en van in het nu leven. Van aandacht voor elkaar en de plek waar je bent. Van zonder overbodige spullen. En van groeien en ontwikkelen. Reizen brengt nieuwe ervaringen en laat je de wereld in een ander daglicht plaatsen.

 

Toch hoef je niet continu op pad te zijn om dit gevoel te hebben. Mindful, langzaam en minimalistisch leven met aandacht voor het nu en onze planeet: dat is leven als op reis. Travellifestyle.nl is dé Nederlandse reisblog die je meeneemt in deze levensstijl. Met reisverhalen, persoonlijke ervaringen en tips. Voor thuis en op reis. Ik werk zelf iedere dag aan het creëren van een levensstijl waar ik eigenlijk geen vakantie van nodig heb. Door die ontwikkeling maakte ik kennis met een breed scala aan onderwerpen, die je op Travellifestyle.nl terugvindt:

♡ Slow

♡ Mindful

♡ Minimalistisch

♡ Duurzaam

Ik laat je zien hoe ik inmiddels bovenstaande toepas in mijn (reis)leven en geef je tips hoe jij dat ook kunt doen. Mindful reizen en leven. Dat is waar Travellifestyle.nl voor staat. Je vindt hier dan ook geen ‘tick the box’ tips. De mensen, de ervaringen en de momenten maken je reis, maken je leven. En dat leven is nog wel de mooiste reis van allemaal. Reis je mee?

Enjoy,

♥ Michelle

Net als alles in het leven is ook Travellifestyle.nl ‘permanent bèta’, altijd in ontwikkeling en in beweging. Mocht je onjuistheden tegenkomen of iets anders willen melden, neem dan vooral contact op via info@travellifestyle.nl of het contactformulier.

 
Over Michelle

Michelle (1987) raakte besmet met het reisvirus tijdens haar high school jaar in Philadelphia, USA. Daar werd ze lid van de environmental science club en deed ze verwoede pogingen om de Amerikanen in haar omgeving aan het recyclen te krijgen. Ze woonde later twee keer in Brussel (België) en in Halmstad (Zweden) en verbleef een paar maanden voor een working holiday in Nieuw-Zeeland en de Cookeilanden. Haar liefde voor langzaam en mindful reizen en leven ontstond met de handen in de aarde tijdens het WWOOF-en. Momenteel woont ze in Den Haag: de mooiste stad van Nederland aan zee.