Thema's - Travel lifestyle.nl
8562
page-template-default,page,page-id-8562,hazel-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

“Traveling – it leaves you SPEECHLESS, then turns you into a STORYTELLER.”

– Ibn Battuta

Rondreizen

Met de trein, camper, auto of al ‘backpakkend’: een rondreis geeft je de ultieme vrijheid om de mooiste plekken van een regio of land(en) te ervaren. Zo dichtbij of zo ver weg als je zelf wilt. Op Travellifestyle.nl vind je routes, mijmeringen, ervaringen en tips voor je mooiste rondreis.

Lees meer…

Reizen dichtbij

Niks fijner dan een korte break dichtbij. ‘Staycations’ zijn hot: geen inpak- of vervoerstress en net een beetje liever voor onze planeet. Ontdek een buurland of buurregio of ga eens bijzonder overnachten in je eigen woonplaats en bekijk je stad of dorp met nieuwe ogen.

Lees meer…

Reizen & natuur

Ik laad nergens beter op dan in de natuur. Favoriete plek? In de buurt van water: de zee, rivieren of meren. Of water in vastere vorm als sneeuw of ijs. Eilanden hebben voor mij dan ook een magische aantrekkingskracht, zo omringd door al dat water. Van jungle-tochten in Maleisië tot de paradijselijke stranden van Aitutaki (Cookeilanden) tot kamperen in de mooiste landen ter wereld: Nieuw-Zeeland en Schotland. Op Travellifestyle.nl deel ik mijn gevonden paradijsjes graag met je!

Lees meer…

Reizen & de stad

Als ik echt zou moeten kiezen, koos ik voor wonen en reizen in de natuur, maar de buzzing straten van veel bijzondere steden zoek ik op zijn tijd graag op. Ik ga dan vooral voor de culinaire en culturele scene en zoek de beste plekjes om te eten, toffe musea en mooie street art. Van Londen tot Edinburgh en Boedapest tot Taipei en New York: heb jij al een favoriet?

Lees meer…

Reizen & blijven

Het allerliefst blijf ik langer op een plek wonen, studeren of werken, om de mensen en de cultuur echt te leren kennen in al hun facetten. Een high school jaar in Amerika, studeren in Zweden, werken in Brussel en een working holiday in Nieuw-Zeeland. Zelfs mijn verhuizing van Zoetermeer naar Maastricht voelde als een avontuur! De volgende plek waar ik van droom? Wonen in Schotland!

Lees meer…