Weg in eigen land: jaarclubweekend in Noord-Limburg - Travel lifestyle.nl
5161
post-template-default,single,single-post,postid-5161,single-format-standard,hazel-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Weg in eigen land: jaarclubweekend in Noord-Limburg

De zon zakt langzaam weg achter de horizon. Mijn wangen gloeien van inspanning, biertjes en de zon die (bijna) de hele dag scheen. De lucht kleurt fel oranje en ik hoor het gelach van mijn vriendinnen. Mijn benen trappen de tandem in een sneltreinvaart rond. De wind strijkt door mijn haren. Ik zie boerderijen en huizen. Het is stil op de weg. De tandem gaat steeds sneller. Synchroon en in een hoog tempo draaien de pedalen rond. We lachen. We praten. Over serieuze dingen. Over kleine dingen. Over grote dingen. We vliegen door het Noord-Limburgse landschap. En ik geniet. Wat heb ik toch een fijne mensen in mijn leven. En wat ben ik daar dankbaar voor.

Noord-Limburg Noord-Limburg Noord-Limburg Noord-Limburg Noord-Limburg Noord-Limburg Noord-Limburg Noord-Limburg Noord-Limburg

Anderhalve week geleden was ik een weekend met mijn jaarclub in Noord-Limburg. Uitvalsbasis: Center Parcs. Niks mis mee, op die witte wijn in de restaurants na dan. En het formaat van het bubbelbad. Uitgangspunt: asperges, heel veel eten, spelletjes en gezelligheid. Resultaat: geslaagd, op die asperges na (wink, wink).

Aangezien ik nooit verder gekomen was dan een wazige carnavalsdag in Venlo, kende ik Noord-Limburg niet zo goed. Gelukkig konden we met een paar ideale gidsen, twee tandems, twee fietsen en zonder kaart (dat dan weer wel), dit mooie stukje Nederland ontdekken. We cruisden van dorpje naar dorpje; snoven de boerderijgeuren op tussen Horst en Meterik; knuffelden een reus van een boom in Lottum; aten vlaai; staken de Maas over met een pondje (de nostalgie); genoten van ijsjes aan het water in Arcen; dronken biertjes bij de Hertog Jan brouwerij; en slingerden ongeveer dezelfde weg weer terug.

Oh my, hoe je zo dichtbij toch even zo ver weg kunt zijn (ook in de 4G kinda way, haha). Heb je even quality time nodig met familie of vrienden? Tandems plus biertjes plus zon in Noord-Limburg = succes gegarandeerd!

LimburgNoord-Limburg Noord-Limburg Noord-Limburg Noord-Limburg Limburg Limburg Noord-Limburg Noord-LimburgLimburg Limburg

10 Comments

 • Esther

  15.05.2014 at 06:17 Reply

  Wat een leuk verslag van je weekend! Zuid-Limburg staat niet erg hoog op mijn bucketlist :-) maar is zo te lezen wel een goede bestemming voor een weekend met familie of vrienden. Mooie foto’s heb je gemaakt ook. Ik zal deze bestemming onthouden voor een van onze jaarclubuitjes.

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   17.05.2014 at 08:04 Reply

   Thanks! Haha, nee kan ik me voorstellen ;-) Er is ook zoveel meer moois te zien. Maar het is zeker een fijn plekje om een weekendje te relaxen met vriendinnen.

 • Esther

  15.05.2014 at 06:18 Reply

  Sorry, Zuid-Limburg is Noord-Limburg.

 • Borka Gamero

  16.05.2014 at 13:33 Reply

  This is truly amazing… europe is magical
  Kisses from Miami,
  Borka
  http://www.chicfashionworld.com

  • Michelle | Travel lifestyle.nl

   17.05.2014 at 08:05 Reply

   Thanks babe! X

 • Borka Gamero

  19.05.2014 at 01:10 Reply

  This looks great!! Awesome place
  Wishing you a blessed week ahead of you,
  kisses from Miami,
  Borka
  http://www.chicfashionworld.com

 • Evey | Style Spy

  21.05.2014 at 06:02 Reply

  Ah zo leuk geschreven meid, ik leef helemaal met je mee. Lijkt me een mooie plek en tof dat je er over geschreven hebt :D Alles reisjes moeten erop hoor!

 • Marcella

  23.05.2014 at 20:02 Reply

  Dit klinkt heerlijk joh, echt heel geslaagd! Fijn om er zo met een stel lieve mensen even helemaal uit te zijn!

 • Laura

  27.05.2014 at 14:54 Reply

  Wat een fijn verslag en foto’s zeg! Ik ben twee keer in Arcen geweest en dat is een fijne plaats! Helaas was toen wel het kasteel dicht maar ik was er dan ook in januari haha! Hopelijk wel eens een keer terug als het kasteel wel open is!

 • Laura - What about her

  30.05.2014 at 10:06 Reply

  Super fijn en wat mooi geschreven. Heerlijk, die lieve mensen om je heen!

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: